Acreditarea UMF Craiova

Īn conformitate cu prevederile Hotărārii Guvernului nr. 551/2007 pentru aprobarea Criteriilor şi standardelor, precum şi a Metodologiei de evaluare şi atestare a capacităţii de a desfăşura activităţi de cercetare-dezvoltare de către unităţi şi instituţii care au īn obiectul de activitate cercetarea-dezvoltarea şi de acreditare a unităţilor componente ale sistemului de cercetare-dezvoltare de interes naţional, publicată īn Monitorul Oficial al Romāniei nr.416, partea I, din 21 Iunie 2007, Universitatea de Medicină şi Farmacie din Craiova a fost acreditată ca UNITATE COMPONENTĂ A SISTEMULUI DE CERCETARE-DEZVOLTARE DE INTERES NAŢIONAL.


Astfel, conform anexei nr. 2 la DECIZIA ANCS nr. 9688/30.06.2008, UMF Craiova a fost acreditată cu un standard de performanţă rezultat din criterii primare de 61.25, respectiv un standard de performanţă de acreditare de 196.50. Organismul de evaluare a fost reprezentat de  CONSILIUL NAŢIONAL AL CERCETĂRII ŞTIINŢIFICE DIN ĪNVĂŢĂMĀNTUL SUPERIOR (CNCSIS).

Raportul de autoevaluare cuprinde toate informaţiile detaliate privind activitatea de cercetare a UMF Craiova.

Pentru informaţii suplimentare poate fi consultată pagina ANCS privind atestarea / acreditarea Instituţiilor de Cercetare-Dezvoltare.