Anunt in atentia candidatiilor declarati admisi la concursul de admitere 2022

  

 

La Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova, candidații care au ocupat un loc bugetat sau un loc cu taxa în urma concursurilor de admitere sesiunea iulie 2022,  vor achita taxa de înmatriculare - 150 lei,  având obligativitatea de a aduce dovada achitarii ei la dosarul cu actele în original, în termenul prevăzut de  Secretariatele de Admitere. 

Informatii achitare TAXA inmatriculare .pdf

Taxa de înmatriculare se achita în perioada 28-31 iulie 2022.

 

Dosarele cu actele în original se depun în perioada 1-5 august 2022.

www.umfcv.ro/program-depunere-dosare-cu-acte-in-original-pentru-candidatii-declarati-admisi

 

Candidații care figurează pe listele ”admiși taxa”  au obligativitatea de a achita taxa de studii conform contractului de studii pe care îl semnează la depunerea dosarului cu actele în original, în termenul prevăzut de  Secretariatele de Admitere.

Taxa studii anul I.pdf

 

 

 

Candidații care figurează pe listele ADMISI BUGET si ADMISI TAXA care doresc sa renunțe la locul ocupat în urma concursului de admitere sesiunea iulie 2022, vor transmite pe adresele de e-mail de la facultatea unde vor sa renunte, în perioada 1-3 august 2022, o solicitare în acest sens semnata de candidat si datata in perioada precizata anterior.

 

 

 

Candidații care doresc să ridice actele de studii aflate la dosar, să se retragă, etc., având în vedere faptul că luna august este perioadă de concedii, se vor adresa secretariatelor în funcție de programul stabilit de Decanatele facultăților.