Acasa Universitate Viata studenteasca Facilitati recreere

Facilităţi pentru recreere - baza sportivă

In campusul studentesc, la subsolul cantinei restaurant s-a amenajat un spatiu de servit cafea pentru studenti si care este pus la dispozitia acestora pentru organizarea petrecerilor, fara a deranja ordinea publica sau pe ceilalti colegi din camin.

 

In Corpul de cladire din Strada Petru Rares, nr. 2, exista amenajat un spatiu modern pentru servit masa de catre studentii disciplinelor preclinice.

 

In spatele cantine i restaurant s-a amenajat o baza sportiva cuprinzand un teren de tenis de camp si volei dotat cu instalatie nocturna si suprafata artificiala, precum si un teren bituminat pentru minifotbal si baschet.

 

Teren de minifootball si basketTeren de tennis

 

In Corpul B din campus exista o sala de gimnastica aerobica, unde studentele au acces pe baza de abonament.

 

Studenţii Universităţii de Medicină şi Farmacie din Craiova se adresează pentru probleme de sănătate Dispensarului Medical Studenţesc Craiova, Ón care lucrează opt medici generalişti, patru medici de planning familial şi doi medici medicină dentară. Dispensarul amintit deserveşte studenţii ambelor universităţi craiovene, Universitatea din Craiova şi Universitatea de Medicină şi Farmacie din Craiova.

 

Societatile studentilor medicinisti, farmacisti sau ale absolventilor UMF Craiova sunt active si principalele motoare ale vietii studentesti:

 

SSM - Societatea Studentilor in Medicină

OSF - Organizatia Studentilor Farmacisti din Craiova

SSS - Societatea Studentilor Stomatologi

ALUMNI - Asociatia Absolventilor UMF Craiova