Acasa Universitate Rezidenţiat Repartitie locuri si posturi

Repartitie locuri si posturi 2021

Alegerea locurilor/posturilor în specialitate şi a centrelor de pregătire se face în zilele de 5, 6, 7 și 8 decembrie 2021 prin teleconferinţă, începând cu ora 9:00.

 

Programul de desfășurare a repartiției va fi:

 • duminică, 5 decembrie 2021 - în intervalul 9:00 - 16:00 – domeniul medicină dentară
 • duminică, 5 decembrie 2021 - în intervalul 16:30 - 19:00 – domeniul farmacie (DOAR candidații de la poziția 1 la poziția 400)
 • luni, 6 decembrie 2021 – în intervalul orar 9:00 - 13:00 – continuare domeniul farmacie
 • luni, 6 decembrie 2021 – în intervalul orar 14:00 - 19:00 – domeniul medicină
 • marți, 7 decembrie 2021 – în intervalul orar 9:00 - 19:00 – continuare domeniul medicină
 • miercuri, 8 decembrie 2021 - începând cu ora 9:00 – continuare domeniul medicină
 • Lista locațiilor în care se organizează repartiția

 

Pentru buna desfășurare a procesului de alegere a locurilor și posturilor scoase la concurs:

 • Candidații sau împuterniciții acestora sunt rugați să aibă asupra lor un act de identitate în termen de valabilitate și să poarte mască medicală; împuterniciții vor avea asupra lor și procura notarială.
 • Candidații sunt rugați să respecte cu strictețe TOATE regulile și circuitele create de organizatori pentru accesul în sala în care se organizează repartiția - NU poate fi depășită capacitatea sălii și va fi respectată distanțarea impusă de organizatori !
 • Accesul în sala în care se organizează repartiția se va face în ordinea clasificării finale. Pe măsură ce candidații au ales, părăsesc sala pe traseul indicat de organizatori pentru a permite accesul următorilor candidați.
 • Însoțitorii candidaților NU au voie să intre în sala de repartiție.
 • Însoțitorii sunt rugați să respecte cu strictețe indicațiile date de organizatori / personalul de supraveghere.
 • Având în vedere condițiile epidemiologice din această perioadă, pentru evitarea aglomerației în zona locației de repartiție, candidații sunt rugați să se prezinte la locație cu maxim 1 oră înainte de ora estimată pentru a alege loc/post.
 • Pentru informarea candidaților Ministerul Sănătății va pune la dispoziția acestora în zilele repartiției un site web public pe care pot urmări evoluția repartiției, cu actualizare în fiecare minut.
 • Potrivit metodologiei de concurs "Candidaţii sau împuterniciţii acestora care nu sunt prezenţi la data, ora şi locul fixate pentru alegerea postului ori a locului în specialitate şi a centrului de pregătire pierd drepturile conferite de concurs."

 

ACCESUL ÎN LOCAŢIA DE REPARTIŢIE

Accesul în clădirea în care se desfășoară alegerea locurilor și posturilor scoase la concurs se face în condiții similare accesului în sala de concurs:
Accesul este permis doar pentru candidaţii sau împuterniciţii legali ai acestora care fac dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, celor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV- 2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ calificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, efectuat de un furnizor de servicii medicale autorizat, respectiv candidaţilor sau împuterniciţilor legali care fac dovada că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară infectării cu SARS-CoV-2.

Dovada vaccinării, testării sau trecerii prin boală pentru cetăţenii UE se realizează prin intermediul certificatului digital al UE privind COVID care va fi verificat la intrarea în clădire prin aplicaţia pentru dispozitive mobile dezvoltată de Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS), iar în cazul cetăţenilor din afara UE, prin intermediul documentului de vaccinare emis de unitatea sanitară din afara României unde a fost administrat vaccinul sau, după caz, al documentului care atestă trecerea prin boală prezentat în limba ţării respective şi în limba engleză.

Pentru fluidizarea accesului în clădirile de repartiție, candidații sau împuterniciţii legali ai acestora sunt rugați să își descarce certificatul digital de pe platforma dezvoltată de STS înaintea deplasării către locația respectivă și să prezinte acest certificat la intrare.
Scanarea codului QR se poate face de pe telefonul mobil/tabletă sau de pe certificatul prezentat în format letric (tipărit pe hârtie).

Candidații sau împuterniciții acestora trebuie să aibă asupra lor un act de identitate (buletinul/cartea de identitate sau paşaportul) în termen de valabilitate. Împuterniciții vor avea asupra lor și procura notarială. Cei fără un astfel de document valabil nu sunt primiţi în sala de repartiție..

Important: Conform prevederilor art. 4, alin (5) din Legea nr.55/2020: "valabilitatea documentelor eliberate de instituțiile și autoritățile publice, precum și private autorizate conform legii se menține pe toată durata stării de alertă, precum și pentru o perioadă de 90 de zile de la încetarea acesteia."

Rugăm candidații sau împuterniciții acestora să respecte TOATE indicațiile date de organizatori inclusiv cele privind măsurile igienico-sanitare în contextul pandemiei de SARS-CoV-2.